Vaak gestelde vragen (FAQ)

Hoe kunnen we je helpen?

Vaak gestelde vragen (FAQ)

Verzending en levering

Hoelang duurt het tot mijn bestelling is verwerkt?

In de meeste gevallen verwerken wij jouw bestelling binnen 24 uur. Soms kan dit uitlopen tot 48 uur. Je ontvangt van ons een bevestiging zodra je bestelling verwerkt en verzonden is.
Was dit artikel nuttig? 0 0

Wat is de levertijd?

Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen af te leveren. In de meeste gevallen heb je dus binnen twee 2 dagen je bestelling binnen, maar eerder kan ook. Heb je na twee dagen nog steeds je bestelling niet? Neemt dan contact met ons op, dan zoeken we het uit.

Was dit artikel nuttig? 0 0

Wat zijn de verzendkosten?

Verzending is 100% gratis. Je betaalt nooit verzendkosten bij Handigly.

Was dit artikel nuttig? 0 0

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, wat nu?

Oei, dat is vervelend. Het kan zijn dat jouw bestelling is vertraagd of verkeerd afgeleverd. Soms raken pakketjes ook kwijt bij de postdienst. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons (in ieder geval binnen 3 dagen) , dan zoeken we het uit.

Was dit artikel nuttig? 0 0

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Nadat je bestelling is verwerkt, ontvang je van ons een track en trace code via e-mail. Je kan deze code invoeren op de koerierswebsite om je pakketje te volgen. In de meeste gevallen zal de track en trace aangeven dat je pakketje nog niet niet door de koeriersdienst is ontvangen. Dit is normaal en kan een aantal dagen zo blijven totdat PostNL of bpost je pakketje ontvangt en verwerkt voor aflevering. Wees dus geduldig.

Was dit artikel nuttig? 0 0

Mijn bestelling is beschadigd aangekomen, wat nu?

Wat vervelend om te horen dat jouw pakketje is beschadigd. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Neem zo snel mogelijk contact met ons op (in ieder geval binnen 3 dagen), dan proberen we het meteen op te lossen. Stuur daarom een mail of open een chat met foto's van het beschadigde pakketje in de bijlage. Zo kunnen wij je zo goed en snel mogelijk helpen.

Was dit artikel nuttig? 0 0

Met welke postdienst verzenden jullie?

De levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van POSTNL of DHL.

Was dit artikel nuttig? 0 0

Hoe kan ik het aflevermoment zien en/of wijzigen?

Zodra de koeriersdienst jouw pakketje van ons ontvangt en verwerkt, kan je via de track en trace de afleverdatum- en tijd zien. Zoals boven al vermeld, kan het een aantal dagen duren voordat de koeriersdienst het pakketje verwerkt en je dit kunt zien. In de meeste gevallen wordt het zichtbaar 1 tot 2 dagen voordat je bestelling daadwerkelijk wordt afgeleverd. Je hebt dus genoeg tijd om (indien gewenst) een andere afleverdatum- of tijd te kiezen en veranderen. Houdt je track en trace dus goed in de gaten!

Was dit artikel nuttig? 0 0

Kan ik ook kiezen voor avondlevering of afhalen bij een PostNL punt?

Nadat je pakketje door PostNL of DHL is ontvangen en verwerkt, krijg je de optie om je aflevermoment te wijzigen. Hierbij kan je indien gewenst kiezen voor avondlevering (mogelijk extra kosten) of afhalen bij een ophaal-punt. Dit is uitsluitend pas mogelijk nadat PostNL of DHL je pakketje heeft ontvangen en verwerkt en dus niet vooraf.

Was dit artikel nuttig? 0 0

Bestellen

Wat is het minimale bestelbedrag?

Geen. Wij hanteren geen minimale bestelbedrag. Je kunt vanaf elk bedrag bestellen.

Was dit artikel nuttig? 0 0

Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?

Mits jouw bestelling nog niet is verzonden, kunnen wij hem annuleren. Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Is jouw bestelling al in het verwerkingsproces of verzonden? Dan is het helaas niet meer mogelijk om hem te annuleren. Wijzigen van je bestelling is helaas niet mogelijk.

Was dit artikel nuttig? 0 0

Ik heb een verkeerd adres ingevoerd, wat nu?

Je bent in principe zelf verantwoordelijk voor het correct invoeren van je adres. Indien je bestelling nog niet is verwerkt en verzonden, kunnen wij deze nog annuleren. Neem hiervoor zo spoedig mogelijk contact met ons op. Als je bestelling al is verwerkt en/of verzonden, kunnen wij helaas niks meer voor je betekenen. Het pakketje wordt namelijk dan al naar het verkeerde adres verzonden.
Was dit artikel nuttig? 0 0

Betalen

Welke betaalmogelijkheden zijn?

Momenteel kun je bij ons betalen met IDEAL, Bancontact, PayPal, Creditcard (Visa, Mastercard en Maestro), Apple Pay en Google Pay.

Was dit artikel nuttig? 0 0

Is het betalen veilig op jullie website?

Jazeker, online betalingsgegevens zoals iDEAL, Mister Cash of creditcard worden via een beveiligde Secure Socket Layer-verbinding (SSL) rechtstreeks naar het Shopify Payments-betaalplatform verzonden. SSL is het meest gebruikte beveiligingsprotocol op internet voor het versleutelen van gegevens die worden uitgewisseld tussen consumenten en servers. SSL is een manier om gegevens te versleutelen zodat derden geen gevoelige informatie kunnen lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dus aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Je kunt dit herkennen aan het slotje links van de adresbalk. Het is de wereldwijde standaard voor veilige betalingen via internet.

Was dit artikel nuttig? 0 0

Moet ik extra kosten betalen voor diverse betaalopties?

Nee! Welke betaaloptie je ook kiest, Handigly brengt geen extra kosten in rekening. Externe betalingsproviders kunnen echter wel extra kosten in rekening brengen.
Was dit artikel nuttig? 0 0

Retournering en terugbetaling

Binnen hoeveel dagen mag ik mijn bestelling retourneren?

Wij bieden onze klanten een bedenktermijn van 30 dagen. Dit betekent dat je 30 dagen hebt om jouw bestelling te retourneren. Daarnaast krijg je nog 14 dagen de tijd om je pakketje daadwerkelijk op de post te zetten.

Was dit artikel nuttig? 0 0

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Kijk even op onze pagina ‘retourneringsbeleid’ voor verdere instructies en uitleg.

Was dit artikel nuttig? 0 0

Moet ik retourkosten betalen?

Retourneren bij Handigly is gratis, mits je gebruik maakt van onze retourlabel. Lees onze pagina ‘retourneringsbeleid’ voor de voorwaarden.

Was dit artikel nuttig? 0 0

Ik heb mijn bestelling/product retour gestuurd, wanneer krijg ik mijn geld terug?

Wij streven ernaar het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen (maar uiterlijk 14 dagen) na aanmelding van je retour terug te storten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Wij crediteren het geld terug via dezelfde betaalmethode als waarmee je hebt afgerekend.

Was dit artikel nuttig? 0 0

Wanneer kan/mag ik retourneren?

Altijd. Als je ontevreden bent over je aankoop/product of gewoonweg wilt afzien van de koop, kun je retourneren. Het product mag niet beschadigd zijn en moet in verkoopbare staat zijn. Bij het retourneren van beschadigde producten, worden kosten in rekening gebracht. Neem in ieder geval eerst contact met ons op als je ontevreden bent over je aankoop. Dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.

Was dit artikel nuttig? 0 0

Kan ik mijn bestelling of product ook ruilen?

Wegens logistieke en technische redenen is het helaas niet mogelijk om een product of bestelling te ruilen. Wel kun je een bestelling of product retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen.

Was dit artikel nuttig? 0 0

Garantie

Heb ik recht op garantie en hoelang?

Ja, bekijk onze ‘garantiebeleid’ pagina voor meer informatie en de voorwaarden.

Was dit artikel nuttig? 0 0

Mijn vraag staat er niet tussen!

Contact

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijk onze pagina 'contact opnemen' voor onze contactmogelijkheden.
Was dit artikel nuttig? 0 0