Betalen

Bij Handigly hebben wij genoeg betaalmogelijkheden om mee af te rekenen. Dit doen wij voor het gemak van onze klanten. Onze missie is immers om het dagelijks leven gemakkelijker en leuker te maken. Handig toch?

Veilig betalen
Online betalingsgegevens zoals iDEAL, Mister Cash of creditcard worden via een beveiligde Secure Socket Layer-verbinding (SSL) rechtstreeks naar het Shopfy Payments-betaalplatform verzonden.

SSL is het meest gebruikte beveiligingsprotocol op internet voor het versleutelen van gegevens die worden uitgewisseld tussen consumenten en servers. SSL is een manier om gegevens te versleutelen zodat derden geen gevoelige informatie kunnen lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dus aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Je kunt dit herkennen aan het slotje links van de adresbalk. Het is de wereldwijde standaard voor veilige betalingen via internet.

Geaccepteerde betaalmethodes bij Handigly:

IDEAL

IDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Kies gewoonweg je bank en volg de instructies in de portal van je gekozen bank om te betalen. Heel simpel. Het geld wordt vervolgens van je bank afgeschreven, waarna je bestelling meteen in behandeling wordt genomen.

Bancontact
Voor onze Belgische klanten bieden wij ook Bancontact aan. Dit is de meest gebruikte betaaloptie in België. Dit werkt net als IDeal voor onze Nederlandse klanten.

PayPal
PayPal is een bekend internationaal betaalplatform. Ook hiermee kun je betalen op Handigly. Met PayPal betalen is heel gemakkelijk en simpel. Kies voor betalen met PayPal, login met je PayPal account en voltooi de betaling. Je bestelling wordt vervolgens meteen in behandeling genomen.

Creditcard
Bij Handigly accepteren wij ook Creditcardbetalingen. Wij nemen 3 soorten Creditcards aan. Dit zijn Visa, Mastercard en Maestro. Vul je creditcardgegevens in bij het afrekenen, betaal en je bestelling wordt meteen in behandeling genomen.

Apple Pay en Google Pay
We bestellen steeds vaker met onze mobiel telefoons. Daarom is het ook mogelijk bij Handigly om met mobiele betaalopties af te rekenen. Hieronder vallen Apple Pay en Google Pay.