Contact opnemen

Transparantie en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. We lezen elke mail en horen graag van onze klanten. Handig toch?

Vragen?
Heb je een vraag over je bestelling of je kom je ergens niet uit? Neem dan eerst een kijkje op onze 'Vaak gestelde vragen’ pagina. De meeste vragen zijn daar al beantwoord!

Kan je het antwoord alsnog niet vinden of heb je gewoon een andere vraag? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Ontevreden of feedback?
Ben je ontevreden met een van onze producten of diensten en/of wil je een klacht indienen? Dat is jammer, maar we luisteren graag. Neem contact met ons op. We staan je graag te woord.

Retourneren, garantie en verzending en levering
Wil je meer informatie omtrent onze retourneringsbeleid, verzending en levering of garantiebeleid? Neem dan een kijkje op de bijhorende pagina’s:

Retourneringsbeleid
Verzending en levering
Garantiebeleid

Je kunt ons bereiken via de volgende platformen:
Contactformulier onderaan deze pagina ;
Facebook Messenger ;
Instagram ;
E-mail naar: contact@handigly.nl ;
Of stuur ons een bericht op WhatsApp via ‘+31 85 4011 369’ (uitsluitend berichten).

Om je sneller en nauwkeuriger van dienst te zijn, vragen we je graag altijd je naam, e-mail en mits mogelijk, je order nummer te vermelden bij het contact opnemen. Dat is handig.

Kan ik gewoon niet even langskomen?
Helaas hebben wij geen fysieke winkel. Hierdoor is het ook niet mogelijk om ons te bezoeken. Maar wees gerust, we zijn onwijs goed bereikbaar online en staan je zo goed en snel mogelijk van dienst!

Wanneer kan ik een antwoord verwachten?
We streven ernaar zo snel mogelijk te antwoorden, maar uiterlijk binnen 48 uur. Het weekend wordt niet meegerekend.

Echter, kan het soms zijn dat we toch antwoorden in het weekend, mits de omstandigheden dit mogelijk maken. We reageren meestal tussen 10:00 en 18:00 uur doordeweeks. In het weekend kan dit afwijken.

Stuur ons een bericht

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.