Over onsHandigly, jouw webwinkel voor handige, leuke en innovatieve must-have producten voor in het huis en hedendaags leven.

Handigly staat voor passie, inspiratie en gemak. We begrijpen dat het leven soms vermoeiend en saai kan zijn. Maar dit hoeft niet.

Wij bieden unieke oplossingen aan voor in het huis en hedendaags leven. Dit doen we door middel van handige, innovatieve en leuke producten in de vorm van woningbenodigdheden, technische gadgets, keukengerei en nog veel meer. Deze maken het leven net iets gemakkelijker en fijner. Leuk om jezelf te verwennen maar nog leuker om te geven als cadeau! Door de uniekheid van ons assortiment kan je altijd rekenen op een aparte en gave ervaring!

Onze normen en waarden op een rijtje:

Uniek assortiment
We updaten ons assortiment regelmatig met nieuwe en unieke producten om onze klanten een zo uniek mogelijke ervaring en beleving te kunnen bieden. Onze producten zijn relatief nieuw op de markt en zijn niet overal verkrijgbaar. Daarnaast zijn onze producten innovatief en vernieuwend van aard. Hierdoor zijn ze niet erg bekend, maar wel super handig.

Oplossingsgericht
Handigly verkoopt niet alleen producten, wij verkopen oplossingen. Onze producten geven je passende oplossingen voor jouw dagelijkse problemen om je meer gemak en levenslust te kunnen bieden. Zo maken we jouw leven net iets leuker. Jouw gemak is onze passie.

Transparantie
We geloven in zekerheid en vertrouwen. Alleen zo bouw je een hechte en eerlijke band op met je klanten. Daarom zijn wij altijd eerlijk en oprecht in onze communicatie. Geen adders in het gras en geen nare verrassingen achteraf. Heb je vragen? Geen probleem, stuur ons gerust een bericht en we reageren.

Gepassioneerd
Bij Handigly zijn we gepassioneerd en houden we van wat we doen. Als je iets leuk vindt, maak er dan je werk van, vinden wij. Dit is precies wat we doen. Door onze liefde en passie voor het vak, zijn wij in staat de beste service en kwaliteit te leveren aan onze klanten. Dit merk je ook.

Missie
We willen het dagelijks leven van onze klanten makkelijker, fijner en boven alles leuker maken. Dit doen we door handige, innovatieve en vooral leuke producten aan te bieden die uniek en vernieuwend van aard zijn.

Wil je het koken makkelijker en leuker maken of word je snel moe van het huishouden? Wij hebben de oplossing.

Visie
Wij geloven in een ideale wereld waar gemak centraal staat. We hopen iedereen meer levensvreugde en gemak te kunnen brengen in het dagelijks leven. Het zogehete 'quality of life' verhogen.

De wereld veranderd snel en zo wordt alles ook meer geautomatiseerd. Hier gaan wij graag in mee. Onze passie ligt in vernieuwing en aanpassing. Dit laten we graag merken aan de wereld.

 
Bedrijfsinformatie
Handigly
KvK- nummer: 87053101
Btw- nummer: NL004349612B49