Verzending en levering

Levertijd
Wij doen zorgvuldig ons best je bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Na het plaatsen van je bestelling, beginnen we met het verwerken van je bestelling. Dit duurt meestal 24 uur, waarna je bestelling meteen wordt verzonden. De levertijd bedraagt 1 tot 2 werkdagen (weekend niet meegerekend). Kleine pakketten verzenden wij met briefpost en sommige als pakket.

Verzendkosten

Altijd gratis.

Koerier
Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van POSTNL of DHL.

Je bestelling volgen
Nadat je bestelling is verwerkt, ontvang je van ons een track en trace code via e-mail. Je kan deze code invoeren op de koerierswebsite om je pakketje te volgen. In de meeste gevallen zal de track en trace aangeven dat je pakketje nog niet niet door de koeriersdienst is ontvangen. Dit is normaal en kan een aantal dagen zo blijven, totdat PostNL of bpost je pakketje ontvangt en verwerkt voor aflevering.

Aflevermoment
Zodra de koeriersdienst jouw pakketje van ons ontvangt en verwerkt, kan je via de track en trace de afleverdatum- en tijd zien. Je hebt de mogelijkheid om (indien gewenst) een andere afleverdatum- of tijd te kiezen en veranderen. Houdt je track en trace dus goed in de gaten!

Afhalen bij PostNL punt en avondlevering
Nadat
je pakketje door PostNL is ontvangen en verwerkt, krijg je de optie om je aflevermoment te wijzigen. Hierbij kan je indien gewenst kiezen voor avondlevering (mogelijk extra kosten) of afhalen bij een PostNL punt. Dit is uitsluitend pas mogelijk nadat PostNL je pakketje heeft ontvangen en verwerkt en dus niet vooraf.